Zuivel & Kaas

...van  Nederlandse boeren


Onze zuivelproducten komen rechtstreeks van een lokale boerderij waar alles natuurlijk en met passie wordt gemaakt. We zijn er trots op dat we kunnen samenwerken met een boerderij die kaas produceert volgens onze traditionele recepten. Dit is een groot succes voor ons en Slagerij Luca ondersteunt de Nederlandse boeren.

Deze authentieke benadering zorgt ervoor dat onze zuivel- en kaasproducten de onmiskenbare traditionele smaak behouden. Geniet van de heerlijke smaak van producten die met liefde en toewijding worden bereid op de boerderij.


Telemea(Witte Kaas)

 De Smaak van Onze Traditie

Onze Telemea is een delicatesse met een authentieke smaak die herinnert aan onze betoverende traditie. Gemaakt met passie en vakmanschap door Nederlandse boeren, is deze pure en natuurlijke kaas een waar meesterwerk van melk.

Met een fluweelzachte textuur en een heerlijke smaak is Telemea-kaas een uitstekende keuze voor degenen die authentieke smaken waarderen.

Geniet van deze bijzondere delicatesse op broodjes, in salades of gewoon met vers brood. Ontdek de ware smaak van traditie in elke hap van onze Telemea-kaas


Branza de burduf

Burduf-kaas - een delicate culinaire ervaring met diepe wortels.

Burduf-kaas is een schat van de traditionele Roemeense keuken. Deze kaas, met een rijke geschiedenis en een onmiskenbare smaak, wordt geproduceerd in pittoreske dorpen door heel Roemenië.

Deze ambachtelijke kaas is gemaakt van verse melk en wordt gerijpt om een unieke en authentieke smaak te ontwikkelen. Met een stevige textuur en een intense smaak is Burduf-kaas een echte culinaire juweel.

Of je het nu op een vers sneetje brood eet, in een salade of als onderdeel van een kaasplateau, Burduf-kaas staat symbool voor authenticiteit en Roemeense traditie. Bij elke hap ontdek je de krachtige smaak van deze culinaire lekkernij en maak je een reis naar het hart van de authentieke Roemeense keuken.


Cas de vaca - Kaas

De Authentieke Smaak van  Transsylvanië

''Cașul de Vacă'' is een bron van trots in onze keuken, een gekoesterd recept dat zorgvuldig is bewaard in onze familie en van generatie op generatie is doorgegeven. Deze authentieke kaas weerspiegelt zowel de culinaire traditie als de liefde voor de hoogwaardige zuivelproducten.

Onze verse  kaas wordt gemaakt door een lokale boerderij met verse melk en met oog voor detail. Het onthult een authentieke en pure smaak. De stevige textuur en rijke aroma maken het opmerkelijk, en het is een ware culinaire parel.

Koe kaas brengt de essentie van onze familietraditie in uw leven. Met elke hap zult u de authentieke smaak en uitzonderlijke kwaliteit van deze kostbare kaas ervaren.