top of page
DSC04939 2.jpg

Over Ons

Chick

Ons Verhaal

Slagerij Luca is een merk van vleesproducten met traditionele Roemeense kenmerken, en werd opgericht in 2017 in Dordrecht, Nederland. Onze missie is om Roemeense producten aan te bieden die volgens traditionele recepten zijn gemaakt en die de authentieke smaak van thuis bieden.

 

Het verhaal kreeg vorm door de droom van een 14-jarige jongen die samen met zijn broers in een slagerij werkte tijdens de zomervakantie en tijdens zijn andere vrije tijd. Na 25 jaar werk, passie en toewijding aan deze branche en het ambacht heeft Florin Luca samen met zijn vrouw Ioana, Slagerij Luca opgericht.

 

Al kort na opening werd Slagerij Luca gewaardeerd als merk van kwalitatief hoogwaardige producten. Slagerij Luca vertegenwoordigde Roemenië zowel op Europol-evenementen als op het Embassy Festival samen met 60 andere landen.

 

We zijn erg blij om te zien hoeveel andere nationaliteiten onze producten waarderen. Deze waardering hebben we te danken aan ons gebruik van natuurlijke producten zonder kleurstoffen, smaakversterkers of smaakextracten.

 

Onze producten worden op natuurlijke wijze met passie gemaakt volgens oude recepten en gerookt met hardhout.

DSC04684.jpg
bottom of page